Welkom in de webshop van

TRT Hazewinkel

Roeivereniging TRT Hazewinkel werd opgericht in 1978. Onze thuisbasis ligt pal op de grens tussen Willebroek en Mechelen. Op het prachtige watervlak van Sport Vlaanderen Hazewinkel wordt er bijna dagelijks getraind door jong en oud.
Wist je dat roeien een van de meest complete sporten is? En dat je al vanaf 125 euro per jaar elke dag kan sporten bij TRT Hazewinkel? Zin om het eens te proberen?

Surf naar www.trt-hazewinkel.be

1978
In Heindonk (Willebroek) ontstaat een watersportbaan door het uitgraven van zand dat nodig is voor de aanleg van de E19. TRT Hazewinkel wordt opgericht en is de eerste vereniging die zich op Hazewinkel vestigt.

1980
Er wordt gestart met de bouw van een clubhuis met cafetaria en kantoorruimte.

1988
Annelies Bredael en Lucia Foque (beiden van TRT Hazewinkel) mogen ons land vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van Seoul (Zuid-Korea). Ze behalen een mooie zesde plaats in de dubbelvier.

1992
Annelies Bredael haalt zilver in skiff op de Olympische Spelen van Barcelona. Ze wint ook de World Cup en krijgt datzelfde jaar de Trofee voor Sportverdienste, ze wordt Sportvrouw van het jaar en wint het Vlaams Sportjuweel.
Ook Luc Goiris verdedigt onze clubkleuren in Barcelona en haalt de finale in de twee zonder stuurman. 

1996
Annelies en Luc worden opnieuw geselecteerd voor de Olympische Spelen in Atlanta (USA).

2000
Op de Olympische Spelen van Sydney (Australië) verdedigen Luc Goiris en Stijn Smulders onze clubkleuren in de dubbelvier.

November 2020
TRT Hazewinkel is bijzonder trots met de lancering van een eigen kledinglijn. In de webshop vind je duurzame en kwaliteitsvolle T-shirts en hoodies met een leuke opdruk die niet alleen door roeiers zal gesmaakt worden…
En met elk stuk dat je bestelt steun je bovendien onze vereniging.